Vi använder bara ramar av PEFC/FSC-certierad skandinavisk fura
Omtänksamhet och hållbarhet i alla led

Tavlogram.se för onlinebeställning av fotopresenter

Tanken på att skapa en ny e-handelstjänst väcktes en vanlig dag, full av normala "måsten". Vännens födelsedag närmade sig med stormsteg, vad skulle vi köpa till en som har allt, och hur skulle vi hinna? I datorn fanns den häftiga bilden från vår gemensamma semestertripp, ögonblicket fångat för alltid!

Googlade runt för att hitta någon som snabbt kunde hjälpa mig att fixa en utskrift, rama in den och skicka den. Visst, finns det många onlinebeställningar av fotopresenter och utskriftstjänster, men inte någon med helhetskonceptet. Själv hade jag inte fotopapper i storlek hemma och skulle inte hinna lämna in för inramning eller skaffa en fotoram och montera själv. Det blev istället ett hemsnickrat mejl med bilden bifogad. Uppskattat javisst, men förmodligen idag insorterad i någon bortglömd bildmapp.

Tänk om det funnits en enkel möjlighet att skicka fototavlor snabbt. Vi valde att kalla det TavloGram® på svenska och PictureGram™ på engelska. Efter några trevande och uppmuntrande sonderingar bland vännerna grodde allt intensivare tanken på att starta en ny e-handel. Nu är vi igång och har fått en härlig respons från beställare och mottagare. Allt fler hittar oss som ett praktiskt och uppskattat sätt att skicka sina digitala bilder som en ”riktig” fototavla, som blommogram och hållbarare;) Målsättningen är förutom att vara en omtänksam fotopresent, att växa med företagsinriktning bl. a som en service för yrkesfotografer.

Efter sex roliga år har jag beslutat att prioritera andra projekt. Jag kommer att minnas alla fina inramningar som vi förmedlat och omtänksamma hälsningar som skickats. Jag hoppas att någon tar över stafettpinnen. Kanske varumärket Tavlogram får leva vidare. Hör gärna av dig via kundservice.

Riktar ett varmt tack till alla beställare!

per 100

Per Arnesjö

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressenFototavlor som fotopresenter, julklappar, födelsedagspresenter